Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Exam week!
Bismillahirrahmanirrahim. Hello. Hye. Okay. Lama jgak tak update nihh. Biasalah. Dah Form 4 ni, busy je memanjang. Tak sempat nak update blog. Dah berhabuk dah pun. Okay. Mid Year Exam dah mula. Alhamdulillah. Kali ini, I diizinkan untuk berjuang with my friends! Hoho. Maksudnya, I boleh amek exam dengan kawan-kawan I. Ye lahh. Kan exam sebelum ni, tangan I cedera smpai tak dtg skolah sminggu. Hewhew. Okay. Good luck yaww kawan-kawan! Good luck for me too. Hihi. Kbaii. Ehh, jap jap. 19 May nanti hari ape ek? Ada ape2 ke 19 May nanti? Hmm. Nanti-nanti lah fikir. Sekarang fikir psal exam je. Tade masa nak fikir benda lain. Hihihi ;P

Tak sabarnyee nak amek lesen. Err? 
Tade kene mengena pun dgn gambar ni. HAHA :P

Posted at 1:43 PM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak