Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Hewhew ;)
Bismillahirrahmanirrahim. Hello. K. Tadi [Jumaat] I masuk pertandingan Pidato Bahasa Arab. Ramai jugak lah yang masuk. Yang bestnya, Form 4 muslimin sorang pun tade yang masuk. Haha. Tapi yang menyebokk ade lahh. Huh! K. Masa giliran I, I bukannya buat betul2 pun. I means, I just baca je teks tuhh. Time baca tu, tiba-tiba I dengar suara muslimin kat belakang dewan tuh tgh tepuk-tepuk tangan. Memang gelabah gile lah I masa tu. Suara pun terketar-ketar. Kaki dah menggigil. Tapi I gagahkan diri jugak untuk meneruskan bacaan I. Laju gile I baca. Tapi tak selaju sorang budak Form 3 ni baca. Haha. Budak tu baca macam kereta api, bak kata Mawaddah. Haha. Terkejut I dengar budak tu baca. Seriously laju sangat sangat. Haha. K. Lepas I baca tu, I terus pegi tepon my mom suruh amek. Then, jumpa Te’ah. Borak-borak lah dengan Te’ah. Tiba-tiba teringat kat ‘dia’. Err? Haha. Kbaii.

Comeyynyaa, kucing nihh! Hewhew.



Posted at 1:29 AM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak