Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Bla Bla Bla...
Bismillahirrahmanirrahim. Hello and hye. hehe. Okay. Nak cite ni. Hari Selasa hari  tu, cikgu Addmaths suruh hantar homework. Haha. Yang kelakarnye, satu kelas tak siap lagi homework tu. Just 3 orang je yang complete. Biasalah 3 orang tu budak pandai. Semua keje siap. Kan? Haha. Pastu, tak sangka pulak cikgu marah. Cikgu tade lah mengamuk, tengking2 kelas I. Dia just tegur kelas I je. Ye lahh, KELAS I kan kelas cemerlang. So, mesti lah isi KELAS tu pon CEMERLANG jgak kan? Huh. Selepas cikgu tegur, bagi nasihat sume, cikgu tanya nak hantar hari apa. Pastu, I cakap lah nak hantar next week. Sebab, memang banyak gler soalan I tak jawab lagi. Bukan I sorang I je, ramai lagi yg tak complete lagi homework tu. Pastu, BUDAK2 PANDAI ni cakap nak hantar hari Jumaat ni. Memang tak bernafas lah I masa tu. Macam mana I nak complete-kan homework yang berpuluh-puluh soalan tu dalam masa 2 hari? 2 dayss? I ingat nak complete-kan homework tu sendiri. Tapi nak buat mcm mana, BUDAK2 PANDAI sume cakap hantar hari Jumaat. Terpaksa ikut mereka kan. And terpaksa lah tiru jawapan belakang buku tu bulat-bulat. I ingat I nak fahamkan betul2. Tapi tak sempat. Hmm. Sedey betol. Huhu. Kbaii.

Tumblr_m1s2b76lwl1qfdwsio1_500_large
Bla bla blaa :P



Posted at 9:51 PM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak