Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Hello.
Bismillahirrahmanirrahim. Hello. Hye. Wahh. Lamanyaaa tak update blog. Huhu. First of all, I dah lama tak jenguk blog I ni sebab tangan kanan I cedera. So, susah sikit nak menaip, menulis and makan. Hehee. Sampai tak dtg skolah seminggu. Dah lah minggu tu minggu exam. Alhamdulillah ada jgak sorang kwn I ni tak dtg seminggu sama dgn I. Hehee. Sekarang ni, tangan I dah okay sikit. Huhuu. Okay. Next story, semasa exam Bahasa Arab and Sejarah hari tu, I memang tak boleh buat. Susah gilaaaa. Itu pun sebab I tak sempat baca pape. Memang terukk gilaaa markah. Tension den. Memang den dapat nombor last lah nihh dalam kelas. Hmm. Hope tak mcm tu. Okay. Next, Takziah for my friend, Syahira Syafiqah. Because her beloved sister had 'left' her forever. I rasa kasihan sangat sangat kat dia sebab her beloved father baru je meninggal bulan lepas. Hmm, sedihnyaa ;'( Huhuu. Al-Fatihah untuk kedua-dua arwah. Semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Insya-Allah. Amiin~

Tumblr_lxbtnfljmb1r9be8ao1_400_large 
TO SYAHIRA SYAFIQAH : Hidup ini perlu diteruskan walaupun orang yang tersayang telah pergi buat selama-lamanya. Segala yang hidup pasti akan mati. Good luck untuk semua perkara yang Syahira buat. Semoga Syahira peroleh kejayaan di dunia dan di akhirat. La Tahzan. Sesungguhnya Allah sentiasa ada di sisimu. Tabahkan hatimu untuk menempuh dugaan yang diberi oleh-Nya. Okay? Huhu ;) Good Luck For Everything!




Posted at 7:15 PM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak