Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Why, Why, And Why?
Bismillahirrahmanirrahim. Why? Kenapa? Kenapa perlu panggil I dengan nama dia? Perlu ek camtu? I memang dah lama bersabar dari tahun lepas lagi. Asal nampak I je, panggil nama dia padahal dia takde kat situ. Why?! Why?! Why?! MY NAME IS NUR 'IZZATI. I'VE JUST ONE NAME ONLY! Susah sangat ke nak sebut my real name. I can't be patient anymore. I memang tak suka bila ada orang panggil I dengan nama yang I tak suka. But, I can't do anything to stop them. Somebody please help me! Tell them my real name. Pleasee! Terutamanya kepada budak 4 IKR. I bukannya hate all the person in that class, but I hate certain only especially the boys. I hope that 'name' willl disappear from my life. I mean, they'll call me with my beautiful name.

Okay, fine! I mengaku yang I memang t*k s**a dia, tapi tak bermakna I benci dia. I anggap dia macam kawan I. I tak boleh nak anggap dia special. I want to fall in love and to be loved by someone yang halal for me. Not my friend or somebody yang bukan mahram bagi I. I hope they'll understand me. Huh! Puas hati aku. Tapi lebih puas hati lagi kalau aku dapat scream kuat kuaaaat!

Tumblr_lymzwsqk661qlgcwzo1_1280_large
If you love someone, then leave himthrow him far away from the heart, forget him for good that you and he does not live in sin for a long time. Cinta kepada manusia merupakan ujian dariNYA.




Posted at 1:50 AM | 2 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak