Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Rinduu Merekaa



 Bismillah.

Ya Allah. Rinduu nye ana kepada merekaa. Miss them very very much. Rindu nak belajar dalam kelass with them. Takpo, tak sampai sebulan lagi nak bukak sekolah. Tapi, rase macam sekejap je nak bukak sekolah. Nanti, banyak homework pulokk. Next yearr, dah Form 4. Arghh! Unbelievable! Tak sangke dah nak Form 4. Pastu Form 5. Hihi. Tak sabar nak habess Form 5. Tapi kan, macam lah mereka stay kat SHAMS. Mesti rinduu gila babeng kat mereka kalau mereka pindah. Huhu :'( Hope tak ramai yang pindah especially budakss 3 Ikram. Nanti bertambah rindu ana kat diorang sampai termimpi mimpi mereka. Hehe.

Budakss 3 Ikram <3
Miss Youu

~missadorable~

Posted at 12:54 PM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak