Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Nak yang ni dapat yang tu ;D
NIKON S2500

Bismillah. Alhamdulillahh. Tak dapat Nikon S5100 pon takpelah. Asalkan dapat memiliki kamera sendiri jugakk. Hahaha. Papepon, bersyukur sesangatt. Toworrow [Tuesday], den nak hang out dengan kawan2 den. Tak sabo nak keluar and gune kamera ni. Hihii. Dah tige kali dah beli kamera termasok yang kat atas ni. Yang sebelum ni, dah rosak. Tapi bukan den punyo. Akak den punyo. Dua dua dah rosak sebab ade org rosakkan. Bukannye rosak sendiri. So, kali nie, den nak jago baik baik kamera ni. Harge kamera ni dalam RM 3xx.xx lah. Hehe. Boley tahan lah mahalnye. Hihii. Kamera ni special tau sebab 'dia' boleh amek gamba kita tanpa tekan apa apa cuma 'dia' beri syarat suruh senyum je. Hihii. Best tak? Best tak? Walaupun kamera ni tak sehebat and tak semahal Nikon d5000, tapi kamera kat atas ni sudah memadai untuk den and family den. Hihii. Alhamdulillahh ;D Kamera kat atas ni, hadiah PMR den. Nanti, SPM nanti agak agak dapat hadiah apa ek? Hihii. Maybe Skooter? Kereta? I don't know. And I hope I'll get a Skooter. Insya-Allah. 




Posted at 9:46 PM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak