Sweetness
THE SWEETNESS
Dashboard | Follow
Hari Raya Aidiladha ;D
Bismillah .

Hehe .Raya Aidiladha tahun nie ana rasa hari yang paling bestt jugak.Kalau nak senang ,tahun nie ialah tahun yang paling bestt !Hehe .Walaupun belum akhir tahun lagi ,tapi ana sudah rasa cukup happy tahun nie .Back to the title ,ana rase raya aidiladha tahun ialah hari paling best sebab ana dapat meluangkan masa bersama sama cousin tercinta especially Wahida Aris ,'Ammar ,Asmaa' ,Abang Syamel and ramai lagy .Rasa mcm dah lame sangat tak nampak mereka kat kampong .Haha ;D .Sempat lagy maen kejar kejar ngan budak budak kecik niy . They're all so cute plus plus !I'll miss them so muchh ;D

Nie lah die budak comel plus plus tuu ! Haish .
Geram betol .

~missadorable~

Posted at 10:20 PM | 0 comments

|
say hai


Navigation


About Links Entries


Scream here



Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

quotes for you


Sad Song



kepada awak